Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/companyprofiler.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2734
Webshops drømme | Få din webshop salgsklar

SundMedHelse.dk


SundMedHelse.dk er en webshop, hvor man finder alt i helsekost og kosttilskud. Virksomheden går meget op i at kunne give alle en professionel guide og rådgivning, om hvad der kunne passe til kundernes behov og ønsker. De tilbyder konkurrencedygtige priser på alle de kendte kvalitetsprodukter, som du vil kunne finde i mange helseforretninger i dag, da mellemmanden er skåret væk i dette koncept.

Vi hjalp SundMedHelse.dk til at komme op at køre i forbindelse med opstartsfasen af deres webshop. Desuden fik de en opdatering af webshoppens, design af eksisterende template samt billederedigering.

SundMedHelse-dk webshop

Opstart

SundMedHelse.dk kontaktede os efter et brud med et andet bureau, hvor de manglede at få deres webshop køre- og salgsklar til deres kommende kunder. Dette hjalp vi dem med glæde med. At blive salgsklar betød, at vi skulle ind og videreudvikle webshoppens eksisterende template, så den passede til virksomhedens ønskede design, men også til forskellige systemkrav.

Salgsklar

I forbindelse med deres opstart blev virksomheden sat op til bl.a. Pakkelabels fragtmodul, og sat ind i dens system. Vi går meget op i at vores kunder er sat ordentligt ind i de givne systemer inden brug. Ydermere blev webshoppen sat op med SSL (Secure Socket Layer). Det er en teknologi der skaber en sikker linje mellem web-server og browser. Dette sikre webshoppens købere, når der fortages transaktioner.

Billederedigering

For at understøtte SundMedHelse.dk’s univers redigerede vi adskillige af deres billeder, så de passede bl.a. farvemæssigt ind, og fremstod skarpest muligt. SundMedHelse.dk har nu en funktionsdygtig hjemmeside, med flotte billeder der klart udstråler helse webshop.

Går du også med tanker om at starte din egen webshop? Eller ønsker du at få optimeret din nuværende webshop?
Så tøv ikke med at kontakte os, for en uforpligtende snak

da_DKDansk