KageKastellet.dk


Kagekastellet.dk er en webshop, som sælger alverdens bageredskaber og udstyr til de danske kageelskere. Deres store udvalg af produkter dækker alt, der har fokus på bagning og pyntning, lige fra spiseligt pynt til skåle.

For KageKastellet.dk lavede vi klikbare forside bannere og mindre grafiske ændringer på deres hjemmeside.

Ønsker

KageKastellet.dk havde behov for tydeligt at få gjort opmærksom på hvilke produkter, som de solgte på deres webshop, lige så snart kunden kom ind på deres forside. De ønskede samtidig at få skabt forskelligt grafisk materiale, som der ville passe ind i den visuelle identitet, som virksomheden ønskede at signalere. Nemlig en webshop til kageelskere i det danske land.

Klikbare bannere

For Kagekastellet.dk designede vi nye forside bannere, som skulle være med til at opbygge et webshop univers for de danske kageelskere. Bannerne skulle samtidig passe til og understøtte den visuelle identitet, som virksomheden ønskede sig. Samtidig skulle de adskillige forside bannere, som vi lavede for KageKastellet.dk tiltrække flere nye kunder, samt give kunderne et hurtigt indblik i hvad virksomheden solgte.

Vi gjorde desuden de nye forside bannere klikbare, så virksomheden har mulighed for at måle og udtrække data på de forskellige bannere. Dette betyder at virksomheden fremover nemt kan se bl.a. hvilke produkter deres kageglade kunder foretrækker.

Grafiske opgave og
webdesign

Ud over de klikbare forside bannerne lavede vi også forskellige mindre generelle grafiske ændring og tiltag på KageKastellet.dk’s webshop for at underbygge hele det univers for kageelsker, som virksomheden. Desuden lavede vi få ændringer i deres webdesign for at skabe et bedre flow på hjemmesiden

Forside Bannere

Ønsker du også nye klikbare forside bannere eller designet andet grafisk materiale til din hjemmeside.
Så tøv ikke med at kontakte os, for en uforpligtende snak

da_DKDansk